Thursday, 29 December 2011

Party In Your Bedroom, Cash Cash



There's a party in your bedroom, all night long
there's a lot to talk about yooouuuuuu
And there's a party in your bedroom all night long,
pretty girls, it your show let it go when you're alooneee


My favorite song when I got bored. Haha. I can guarantee you can't handle your foot to jump and jump over!  Put this song on your Rock n Roll list, NOW! :" 

Wednesday, 28 December 2011

7 Top Lovely Fashion Bloggers

Bonjour cyberspace :D

How are you doin? Hope you're as awesome as I am now. *kiss

By the way, how's your holiday? Well, I just traveled from Batam and spent two days one night in that crowded city. As you know, Batam like everyone said is the next Jakarta. It's so crowded, noisy, cars are racing everywhere, and so messy. FYI, semua tempat wisata yang ada disana sangat membosankaaaaaaan *akhirnya pake bahasa Indonesia juga.* Ocarina, tempat wisata yang menjadi tempat yang wajib dikunjungi di Batam juga sangat-sangat membosankan. There's nothing there! Mata Kucing, Miniatur Rumah Adat, dan lain sebagainya adalah tempat-tempat yang gue kunjungi bareng keluarga gue. Dan... Hell yeah! They are so boring! There's no fun in that places, believe me. Except for the Barelang bridge. The sight is so beautiful and amazing! For the first time in Batam, finally I can breathed fresh air as much as I wanted in this big bridge because it's so windy. Maybe because the weather, I guess. You could see the sea, islands, birds, and lovely sunset up there. The saddest thing is I don't have camera during my holiday time in Batam. Hiks. *but my father promised me to buy a camera next year, when we will travel to Bandung, in next December. Haaaahh*

Okay then, like this post's title, I wanna tell you 7 Top Lovely Fashion on my blog list. Untuk kalian, para pecinta fashion, gue saranin untuk blog walking ke blog-blog di bawah ini. Check it out :)



Andy, a girl from Mexico has tour the world and has a simple desire of fashion. Cewek berambut lurus ini, walau udah terkenal di dunia, *dan mungkin lo juga udah pada tau blognya* tapi selalu berpakaian SOPAN. Menurut gue sih, cewek luar negeri itu jarang banget berpakaian sopan, apalagi seorang fashion blogger kayak dia. Udah cantik, ramah, gak sombong lagi.




Serba serbi pakaian yang dia pakai itu menurut gue simple banget, tapi menarik. Agak membosankan sih, abis itu-itu aja gaya berpakaiannya. Cewek yang sering bolak balik Paris, Amsterdam, New York ini, menurut gue sih kurang berani untuk jadi sesuatu yang 'beda'. She's not an unique one, but all items she wear are super different. Dia emang berani untuk memadu padankan warna, dari mulai tas, sepatu dan yang lain. She love All Star, which is mean she's not as elegant as I think. Walau udah pergi keliling dunia, tapi dia tetep sayang sama kampung halamannya tuh. Bisa dilihat dari semua post yag ada translate-an bahasa Mexiconya.



2. Flashes of Style, Bonnie Barton





Masih dari dunia Internasional, this mysterious and sheepish girl also amaze me with her style of fashion. Berbeda dengan Andy, Bonni lebih faminim. Itu bisa dilihat dari berbagai macam postnya dimana dia lebih senang memakai rok, sepertinya. Cewek ini bisa dibilang misterius banget, namun agak talk active, but she has a gorgeous smile. Sama seperti Andy, dia juga gadis yang sopan dan pandai memadu padankan warna, but has a small bravery to be a weirdo. In my opinion, a fashion blogger should have her own style. In the other hand, she should have a style everyone doesn't have. Tapi Bonnie ataupun Andy sama-sama cantik dan sama-sama menarik kok. 






3. Hot Chocolate and Mint, Diana Rikasari





Nah, kalau yang satu ini, emang bener-bener unik. Diana Rikasari adalah fashion blogger yang udah terkenal di Indonesia. For you guys, who loved fashion very deeply, should know who she is. Baru-baru ini Diana merayakan ulang tahunnya yang ke 27 bersama suaminya, yang baru juga dinikahinya. 







Well, akhir-akhir ini Diana memadu-padankan dress dan legging with full of flowers. All I want from her blog is her shoes!!! Haaaah. Gue sebenernya mau aja beli sepatu-sepatu yang dia jual di olshopnya, tapi yaaaa. Kantong kering nih masalahnya, hehe. Dia hampir sama dengan Evita Nuh, soalnya dia berani untuk tampil beda kemanapun dia pergi. Ciri khas dari Diana Rikasari adalah selera fashionnya yang 'rame banget'. Bisa kalian lihat kok, hampir semua pakaian yang dia kenakan gak ada efek polosnya sama sekali. Diana Rikasari juga menjadi inspirasi bagi fashion blogger-fashion blogger di Indonesia. I confess, she's super pretty unique women you must recommended to your friends! 


4. Diary of: The Riotous Belle, Sonia Eryka

Masih di dunia fahion blogger di Indonesia, Sonia Eryka is the next my favorite. This beautiful girl is a fans pf Paramore, born in Surabaya and started to make her blog in the age of 14. Now she's on every famous magazine, and you can also see her in PONDS advertisement on tv. She has her own cafe called NINOTCHKA in Jakarta.







Let's check her style out! She also a simple one, but I love every dress, every clothes, mostly with every heels she wear. Menurut gue sih dia juga berani untuk tampil beda, dan yang penting itu dia pandai bergaya. Dengan badannya yang relatif kurus *kurusan gue sih, hehe* dia pinter banget membuat badannya terlihat perfect dan semua pakaian yang dia kenakan, walau gak nyambung, bisa jadi nyambung dan enak dilihat. Untuk lebih jelasnya, lo bisa beli majalah Gadis dan baca mengenai Sonia Eryka di bagian Gadis Award Tergaya 2011.




5. Afternoon Tea and Living Room, Bethanny Putri.

Mungkin lo udah pada tahu mengenai Bethannny Putri juga ya, karena dia juga salah satu fashion blogger terkemuka di Indonesia, yang juga menjadi teman dari Sonia Eryka dan Diana Rikasari. Cewek berambut lurus ini juga memiliki selera fashion yang hampir sama dengan Sonia, tetapi mungkin degan sentuhan yang lebih agak 'cuek' dan 'sporty'. 





Gue sih gak terlalu tau banyak tentang Bethanny Putri, tapi dia cukup mempesona kok dengan style-nya. Hmm, mending lo langsung buka aja deh ya blognya, soalnya gue nggak tau apa-apa tentang Bethanny Putri, hehehe. 

6. Pastel Girl, Sabila Anata.
Cewek ini lebih tua setahun dari gue, umurnya masih 16 tahun, dan udah terkenal karena stylenya. *envy* Cewek berambut panjang imut ini punya selera fashion yang hampir sama kayak gue *abis semua baju yg dia pakai gue suka sih, hehehe* dan sangat-sangat menggambarkan kalau dia emang berusia 16 tahun. Biasanya sih, anak-anak yang masih dibawah 17 tahun dan suka dengan fashion selalu berdandan agak ketua-tuaan, menurut gue sih.



Gue juga kurang tahu ya, Sabila Anata ini orang yang gimana. Yang gue inget, kemaren dia bareng dengan Sonia Eryka menghadiri pesta pernikahannya Diana Rikasari. Dan dia juga turut aktif di fashion week yang selalu di adakan di Jakarta. By the way, the way she talking in her blog in English make me envy too *again*, because yaaa, gue ini apalakaaan, tinggal di pulau dan gak tau apa-apa tentang bahasa Inggris, dan asal ngebacot aja pake bahasa Inggris, nyahahaha. *curcol*



Not only girl who has passion for fashion. Yup, Christian Belvin ini cowok yang masih seumuran dengan Sabila, 16 tahun, dan menurut gue selera fashionnya bagus juga. 


Tapi, ya.... Mungkin kenarsisan Belvin harus dikurangi ya, karena menurut gue cowok yang suka fashion malah harus memperlihatkan ke-macho-annya. Dan Belvin ini malah... ehm, gitu deh, tau sendiri kan. Maksud gue, boleh-boleh aja kok suka fashion, cowok pun boleh, tapi coba deh cowok dengan caranya sendiri. Tapi tetep kok, Belvin ini fashion blogger yang gue suka. 


Finally! Selesai juga post gue yang ini. Dan lo tau gak seeh, untuk ngetik nih post butuh 3 hari dan 2 malam, dimana gue mesti nahan sabar karena internet rumah gue yang super duper lelet! Geez...

That's all seven persons with their lovely blogs. Gue sengaja sih buat post ini, karena ya, gue suka fashion, tapi gue bukan orang yang pede. Gue lebih ke pengamat aja, hehehe. Tapi tetep ya, jagoan gue kalau fashion sih tetep Evita Nuh dong! Abis gayanya tuh gak membosankan dan... gak patut dicoba juga dirumah, karena gayanya emang ekstrem banget. Padahal dia masih bocah, hahaha. 

Mereka yang gue bahas tadi, mungkin bisa memberikan inspirasi buat lo untuk merombak semua baju lo, dan menambah semangat lo untuk terus bereksperimen di dunia fashion. Tapi tetep ya, kalau fashion tuh yang paling cocok buat diri kita sendiri adalah fashion yang emang kita banget. "Be your self, whoever you are". Be a weirdo, be a freak, be a simple, be an unique, be an extremely different, be you! :""

Sunday, 25 December 2011

10 Kid and Teen Blogger

Good night, beautiful :*

It still Christmas eve, so Merry Christmas again :D. Oh I really wonder in this fcking tiny town there is a big Christmas tree, firework, and snow. But yeah, I remember I live on equator line which is mean I will never  saw and touch a real snow. (except if I'll go to Europe, of course. But, I will someday! Amin!)

So, I also do remember that I live in the biggest Moslem's country in the world, so there's not much Christmas air in here. Haha, yes, I'm not a Christian, I'm Buddhism, and so what? I'm happy in Christmas moment too, and I think it's a wonderful when there's someone pretending to be Santa Clause, and Jingle Bells in every where, and of course chocolate! 

So, it has been a long long long long time I haven't posted something make you'll stay with this silly and messy blog, but in this December, for drive my hubbub time away, I'll give you an information (I guess) about 10 TOP KID AND TEEN BLOG by www.bable.com.. They are so inspired and amazing! And Evita Nuh, my lovely superhero fashion blogger, included here. So, here we go!

 1: Tavi Gevinson, Style Rookie


"Style rookie? More like seasoned pro. The fashion industry probably wasn’t prepared for the influence Gevinson, who started her “Style Rookie” lifestyle and inspiration blog at age 11, would eventually have as a tastemaker, fashion rule-breaker, and insightful commenter on trends. She met Vogue editor-in-chief, Anna Wintour, received goodies from top designers, and most recently, worked with magazine maven Jane Pratt on a potential website. We like how it seems as if she never takes herself too seriously and acknowledges the fact that despite her fashion-world cred and over 33,000 Twitter followers, she still has to make it to her English class on time."

2: Ruby Karp, Hello Giggles



 "While most of the columnists on Hello Giggles (of which actress Zooey Deschanel is a founder) are in their mid-twenties and -thirties, one consistent voice differs from all the rest: Ruby Karp. She’s positive, offers great advice, and she’s only 10 years old. Karp writes about being good at sports, rags on poor representations of girls on TV, and offers self-confidence tips and advice for surviving summer camp. If we had been half as confident at that age, middle school would have been a whole lot better."



 "Spencer Tweedy has a pretty charmed life: as the son of Wilco lead singer, Jeff Tweedy, he celebrated his 13th birthday with his dad’s band before they opened for Neil Diamond. Having music in his blood seems to counteract the awkward teenage tendencies you’d expect in the now-15-year-old: Tweedy Jr. is a skilled photographer and budding musician himself. He documents his experiences alongside normal kid stuff, like a petition to keep his friend’s shaggy hair from getting cut (parents, man), with captivating photography. That’s why we keep reading: despite his fame, Tweedy keeps it real, as only someone his age could."


4: Julie Zeilinger, The F Bomb


 "At 16, Julie began The F Bomb, named not for the four-letter expletive you’re thinking of, but another hot-button word: feminism. She launched the blog as a place “for girls who have enough social awareness to be angry and who want to verbalize that feeling.” Zeilinger’s site is more than just typical teenage angst, hosting an array of voices who aren’t afraid to speak up about what they think is wrong. And now at 19, Zeilinger is headed off to college, where she’ll be blogging for The Frisky about frat parties, financial aid, and more — “I vow to major in unafraid,” she wrote in a recent post."

5: Gloson Teh, Gloson Blog



" It seems that the internet is flooded with social media gurus … but how many of them are 13? Gloson is a young tech guru from Malaysia, who uses his site to talk about social media, blogging, and more (we didn’t even have cell phones until college!). The Google analytic rundowns and his sharp writing make you wonder if it really is a kid behind all the geek wisdom — but endearing poems like “My Kitty’s Adventure” suggest that there truly is a precocious kid behind the wisdom."

6: Jane Aldridge, Sea of Shoes


 "Don’t tell Jane Aldridge she has funky footwear. When she started her Sea of Shoes blog at 15, the clothes she featured — chunky Ann Demeuelmeester boots and sky-high heels — weren’t the typical duds you’d see going down a high-school hallway. While her peers might not have caught on to her style, the fashion world did: today at 18, Aldridge has appeared on the pages of Teen Vogue and Vanity Fair, and she has collaborated on a line with clothing store Urban Outfitters."

7: Maelo Manning, LibDemChild


 "Manning begins her blog fairly straightforwardly: “You’re probably wondering whether this is really a child’s blog or not. Well it is, hence the name.” This 12-year-old London native covers politics from her point of view, even writing about the recent riots that rocked her hometown. Already named a top UK political blog, Manning’s made a name for herself in the world of British politics."

8: Evita Nuh, La Crème de la Crop



 "Let’s crunch some numbers: Indonesian fashion blogger Evita Nuh boasts over 3,500 Twitter followers, 4,211 Facebook fans, and began her ascent into internet fame when she was … 9. Now 12, Nuh shares outfit pictures, lengthy musings on her life, and things that inspire her. She always looks effortlessly cool and age-appropriate — heck, we’ll probably be looking to her for fashion inspiration before our next shopping trip."

9: Sophia Chua-Rubenfeld, New Tiger in Town

"Everyone’s heard the battle hymn of the tiger mother, but what does her daughter have to say? Author Amy Chua’s teenaged daughter, 18, tackles this question in her blog, which reads like an eloquent version of your own teenaged diary: she recounts family gatherings, summer reading (she’s only 300 pages into War and Peace), and details of her first paying job. Now that she’s headed to Harvard, we’re sure we’ll be seeing this new tiger really earn her stripes."

10: Lourdes Leone, Material Girl


"To correspond with the launch of Material Girl, a clothing line she started with her mom (better known as Madonna), 14-year-old Lourdes started a site with the same name. And for a girl who’s just out of junior high, her blog is fierce — frequently updating about fashion trends and songs she can’t get enough of (high-class sweatpants and a new Florence and the Machine song were both praised). If daughter is like mother, we’ll bet this blog isn’t the last we’ll be hearing from this material girl."

Well well well... let's try imagine ourself to become one of them. Become a famous just because blog! And, they also skyrocketed in internet (in the other hand, it means world too) in the age less than 20! Such a very unusual and fabulous!

But... yeah, I was thinking about someone like Evita Nuh, Gloson, Tava, or even Tweedy. They're so young! Their age when they play the internet just maybe 9 to 13 years old. You know what I'm worried about right? Yup. In that age, they should focus on their school, their friends, their family. I mean, I don't blame the internet or the way the want to looking for some friends with technology. But... I think they must put their school first. 

But actually, I think these kids can classify their time. The time when they should open their book, play with their friends, and log in social networking. I mean, the way they made their blog show how clever they are. So, I think they are wise enough to decide how to spend their spare time. They will not spend their 24 hours to blogging, will they?

So, that's it. My new post about ten kids who maybe inspire you guys. Hope it useful for you. See you next time, readers! *kiss :*

Saturday, 24 December 2011

Merry Christmas


 Merry Christmas  Everyone :D



 Selamat Natal buat semua umat Kristiani di seluruh dunia :D. Semoga natal yang kalian rayakan juga membawa berkah bagi kami juga yaaa. Once again, Happy Christmas eve :D



sincerely, Dev



Friday, 23 December 2011

Love Life

Long time no see, readers. Miss you badly !! :*

For these 3 months, there’s so much beautiful things, sad, and annoying things happened. It’s December, and I will tell every feeling I felt for this 2011. I don’t ask you to stay, but it’s a lovely if you want to read this post. Here we go…

Everyday now is going too fast. One hour seems like a second to me.  This year, seems like a dream year to me. I felt everything. Liking someone, loving someone, and.. leaving someone. And dumped by someone.

A Thousand Years, Christina Perri still accompany me and make my hubbub time starting, of course. This song is beautiful, but pretty suck. To me.

So in this post, I will tell you all of my feelings in a implicit way by describing a love life in my eyes.


firstable, lonely. Lonely maybe the first thing in a love life of everyones. But lonely doesn’t mean they really lonely. They still busy with their own business, their school, their activity. But lonely I mean here is an empty feeling. A feeling that like there's no one cares about you. Like.. “Yeah, I’m single. Pathetic.”




and then someone come. He may come in a suddenly way, or purposive way. Then you realize that you alone and so does him. You feel like (maybe) he likes you. And slowly you feel it too. You feel you and he are match each other. Then you’ll think, “why not?” 



then both of you get closer. He begin to tell you his secret, and you feel he start to assume you as a special girl. You begin to tell all of your daily activities, your friends, your family. He finally ask you to spend your spare time with him. and in this time, your heartbeat rising, you can't stop smiling, you start to confuse to pick your dress, you try to calm yourself down, but all you think is: “it's my first date! With him!”


Finally he said, “I love you.” Then you said, “I love you, too.” And bum! That’s love happened. Day by day now seems perfect cause he is on your side in everytime. But can’t you see? In this lovely time, the conflict happen. You can’t let him go, even a second. 



Something happen. He start to leaving you. You afraid he will leaving you, for real.  

and.. he really really leaving you. 



For the end, you remember everything about him. the way he said your name, the way he looked at you, the way he smile at you, and the way he told you that you're in his mind everytime. But time can’t change what just happened. He dumped you. “Love suck. I’m pathetic.”


So that’s all. Love life in my eyes. Start in pathetic, and end in pathetic way too. Well, maybe love in your life doesn’t seem like this, but this is love in my thought. But I still waiting for my happy ending. Hopes everytime happy ending really exist, not just in fairytale, and never regret the one who try to be my happy ending and the one who has ruin my life. This is a real love life.  Everyone SHOULD be ever to feel dumped, hurt, and love. Knowing, liking, loving, then leaving. I’m already used to it. And for you, who has felt dumped, hurt, disappointed, to please do not stop hope that someone in somewhere will be yours. Love life really suck, but it will end in a beautiful way. Sorry for wasting your time, but have a good day :)

A Thousand Years, Christina Perri

heartbeats fast
colors and promises
how to be brave
 how can I love when I’m afraid to fall
but watching you stand alone
all of my doubt suddenly goes away somehow
one step closer

 I have died everyday waiting for you
 darling don’t be afraid I have loved you
for a thousand years
 I love you for a thousand more

time stands still
beauty in all she is
 I will be brave
 I will not let anything take away
what’s standing in front of me
every breath
every hour has come to this
one step closer

 I have died everyday waiting for you
 darling don’t be afraid I have loved you
for a thousand years
 I love you for a thousand more

 and all along I believed I would find you
time has brought your heart to me
 I have loved you for a thousand years
 I love you for a thousand more

one step closer
one step closer

 I have died everyday waiting for you
 darling don’t be afraid I have loved you
for a thousand years
 I love you for a thousand more

 and all along I believed I would find you
time has brought your heart to me
 I have loved you for a thousand years
 I love you for a thousand more

Wednesday, 21 December 2011

I Remember, Mocca

I remember...The way you glanced at me, yes I remember
I remember...When we caught a shooting star, yes I remember
I remember.. All the things that we shared, and the promise we made, just you and I
I remember.. All the laughter we shared, all the wishes we made, upon the roof at dawn

Do you remember..?
When we were dancing in the rain in that december
And I remember..When my father thought you were a burglar
I remember.. All the things that we shared, and the promise we made, just you and I
I remember.. All the laughter we shared, all the wishes we made, upon the roof at dawn

I remember.. The way you read your books,
yes I remember
The way you tied your shoes,
yes I remember
The cake you loved the most,
yes I remember
The way you drank you coffee,
I remember
The way you glanced at me, yes I remember
When we caught a shooting star,
yes I remember
When we were dancing in the rain in that december
And the way you smile at me,
yes I remember

Saturday, 3 December 2011

Last to Know, Three Days Grace

She just walked away
Why didn't she tell me?
And where do I go tonight

This isn't happening to me
Tis can't be happening to me
She didn't say a word
Just walked away

You were the first to say
That we were not okay
You were the first to lie
When we were not alright

This was my first love
She was the first to go
And when she left me for you
I was the last to know

Why didn't she tell me
Where to go tonight
She didn't say a word
She just walked away

You were the first to say
That we were not okay
You were the first to lie
When we were not alright

This was my first love
She was the first to go
And when she left me for you
I was the last to know

I'll be the first to say
That now I'm okay
And for the first time
I've opened up my eyes

This was my worst love
You'll be the first to go
And when she leaves you for dead
You'll be the last to know

I'll be the first to say
That now I'm okay
And for the first time
I've opened up my eyes

This was my worst love
You'll be the first to go
And when she leaves you for dead
You'll be the last to know

Kiss Me, Sixpence None The Richer

Kiss me out of the bearded barley.
Nightly, beside the green, green grass.
Swing, swing, swing the spinning step.
You wear those shoes and I will wear that dress.

Oh, kiss me beneath the milky twilight.
Lead me out on the moonlit floor.
Lift your open hand.
Strike up the band and make the fireflies dance,
Silver moon's sparkling.
So kiss me.

Kiss me down by the broken tree house.
Swing me upon its hanging tire.
Bring, bring, bring your flowered hat.
We'll take the trail marked on your father's map.

Oh, kiss me beneath the milky twilight.
Lead me out on the moonlit floor.
Lift your open hand.
Strike up the band and make the fireflies dance,
Silver moon's sparkling.
So kiss me.

Oh, kiss me beneath the milky twilight.
Lead me out on the moonlit floor.
Lift your open hand.
Strike up the band and make the fireflies dance,
Silver moon's sparkling.
So kiss me.
So kiss me.
So kiss me.

Wednesday, 23 November 2011

How much time you've gave to your love?

One day, there's a son asked to his father, “Dad, how much you earn in one hour?”
Heard this question his daddy angry and said loudly, “Don't bother me!”
Daddy just from his office tiredness and gloomy. But his son was so tenacious with his question, “Please answer dad, how much you earn!”
Heard that unpleasant voice, he answered, “eight dollars per hour”
His son asked again, “Dad, may I borrow 4 dollars?”
“I've said, don't bother me! Shut up and get to your room!”said the daddy.
Meddle in bed time, daddy's feeling getting calm. He was sorry for his bad manner, then he went to up stairs to his son's room.
“Are you sleeping?”asked daddy.
Then he gave 4 dollars which his son was borrowed. His son said thanks, then he inserted his hand under pillow and took 4 rumpled dollars. “Now I have 8 dollars! Dad, may I buy just one hour from your time?”



Monday, 21 November 2011

If...

alright....

I'm watching Malaysia vs Indonesia on football game in GBK now, but my head keep thinking about something  wedge.

I don't know why this thing can stay in my mind along this day. And after saw a beautiful moment between my father and his wife this night (they do in every night, actually), I feel like... 

Alone.

So, this is that thing I always thinking about this day:

If I had a boyfriend on my 17th birthday...

So that's it. Those nine words still keep in my mind. 
It doesn't mean anything, actually. But, I never had a boyfriend on my birthday. So I just...

One thing : My 17th birthday will not happen in my senior high school time. fufufu. It will happen exactly on my long holiday after my graduation of my senior high. haaaah.

My 17th birthday happen on a time where every my beloved friends going to out of town, looking for some luck to a better future, go to college, be independent and better human, and leave me alone.

Well, seems like I don't have to worried about 'loneliness' cause it already be my friend on everynight. hmm. 

But...

Yeah, I was thinking that "17th is a fool. Why is everybody worried about that? Why there's must be a big party to celebrate it?"

But I just know that... 17th is mean that somebody is going to make various problems and serious decisions. And for me, that serious decision is : where I want to go and what I wanna be. 

To make a hard decision and to carry that decision out to a real life, I guess I should have a partner. A very right partner just to give me some yells just like, "I'm here.." or "you can do it, trust me." and 
anything else.

Well, everyone can give those yells to me. Even if right now, or even if in my 17th birthday, and even if in everyday of my life. But it's true there is a big different when your friends or your acquaintance saying those yells compared with your special one. 

I'm not trying to changes our subject but suddenly my head dizzy and I feel sleepy, so..

Good night.
just, forget about this post. It's very useless. 

Sunday, 20 November 2011

Renegade, Paramore

The grass wasn't green enough here
After watering it with my tears
I'm not sure where you went
Now we are, just past tense
The snakes, they are slithering in
Chasing me to my end
I can't say where that is
I'm running again

Oh, when I get there
It won't be far enough
I'm a renegade
It's in my blood
If ever I get there
It won't be fast enough
I'm a renegade
I always was

Well, your spark never lit up the fire
Though we tried and tried and tried
The wind came through your lungs
A hurricane from your tongue
I'll keep your secrets with me
Right behind my teeth
The anger, the anchor
I'll sail much further on
Ah, ah, on
Oh, when I get there
it won't be far enough
I'm a renegade
It's in my blood
If ever I get there
It won't be fast enough
I'm a renegade
I always was

I'll keep running
I'll keep running again
keep running
I'll keep running
running, running
Keep running, running
running

Oh, when I get there
it won't be far enough
I'm a renegade
It's in my blood
If ever I get there
It won't be fast enough
I'm a renegade
It's in my blood

I'm a renegade
I always was

Saturday, 12 November 2011

STOP PEMBANTAIAN ORANG UTAN!



Sumpah demi apa gue benci denger tuh judul!
Akhir-akhir ini merebaknya berita tentang pembantaian orang hutan di televisi. Pembantaian yang terjadi di Kalimantan Timur itu, ternyata sudah terjadi dari beberapa tahun silam. Hal ini terbukti dengan ditemukannya tulang belulang orang hutan yang ditemukan di desa-desa ataupun pelosok-pelosok hutan di daerah tersebut.

Bukan hanya orang utan yang dibantai, namun hutan kita juga dibantai. Pembalakan ini bertujuan untuk membangun lahan kelapa sawit. Hal ini tentu saja memprihatinkan, karena seharusnya orang utan dilindungi, bukan dibantai! *nepuk meja kuat-kuat* *nangis kesakitan*

Orang utan memang hewan, tapi mereka punya perasaan, sama seperti kita. Bayangkan saja kalau rumah kita tiba-tiba diambil secara paksa, dan kemudian kita dibantai. Marah? Kesal? Benci? Kalau kita mungkin udah kita hajar balik deh mereka. Tapi yang namanya orang utan lawan manusia, mereka tuh gak berdaya, guyss!!! Ngucaaappp….
Hal yang lebih menyedihkan lagi, yang membantai orang-orang utan ini adalah warga sekitar. Mereka terdorong oleh tawaran uang dari perusahaan perkebunan kelapa sawit. DASAR MATA DUITAN! COBA MEREKA YANG JADI ORANG UTANNYAA!!!! *sabar dep, sabarrr*
Untuk seekor orang utan yang berhasil ditangkap dalam keadaan hidup atau mati diberi upah Rp 1 juta. Harga tersebut paling tinggi dibanding bekantan dan kera. *JADI BEKANTAN DAN KERA KENA BANTAI JUGA?!!!* Saat menagih pembayaran ke perusahaan, warga menyertakan foto yang menggambarkan berapa banyak orang utan yang ditangkap sebagai bukti.
Pembantaian terhadap orang utan serta hewan lainnya dilakukan karena hewan-hewan tersebut dituding sebagai hama pengganggu usaha perkebunan kelapa sawit. Padahal orang utan tergolong hewan mamalia yang dilindungi Undang-Undang Nomor 5 Tahun 1990 tentang Konservasi Sumber Daya Alam Hayati dan Ekosistemnya. Orang utan juga ditetapkan sebagai hewan yang terancam punah oleh International Union for Conservation of Nature (IUCN). Hingga sekarang tercatat sudah 1.200 hingga 2.400 telah terbunuh.
Hal ini tentu saja menyedihkan, karena seharusnya yang bertindak untuk melindungi orang utan adalah masyarakat sekitar. Tapi malah masyarakat sekitarlah yang membantai orang utan tersebut. Ternyata kesadaran masyarakat terhadap jiwa dan keselamatan makhluk hidup lainnya seperti orang utan sangatlah rendah.  
DAAMNNN!!!
SEJAK KAPAN ORANG UTAN JADI HAMA??!!!
SUMPAH DEMI APA GUE GERAAAAMM!!!
*tarik nafas, hembuskan… tarik nafas hembuskan… tarik nafaaaaass….. tahan tahan tahan tahan tahan.. pingsan*
Satu hal ya, gue emang gak bisa apa-apa. Biasanya ngomong doang di blog tentang betapa gemasnya gue dengan orang-orang biadab dan berprilaku iblis terhadap orang utan. Ya Tuhan, coba lo bayangin elo yang jadi orang utannya! Anak lo dibunuh, bokap lo dibunuh, seluruh keluarga lo dibunuh dan lo tinggal nunggu giliran aja. Gimana rasanya? SAKIT! Dan elo dibunuh demi KELAPA SAWIT!
Lahan kelapa sawit kan udah banyak, ngapain pake perluas lagi coba?! Di Kalimantan lagi! kalimantan itu kan terkenal dengan luasnya hutan yang ia punya. Dan sekarang? Habis sudaaaah…
Gak tau lagi deh mesti ngomong apa. Lo cari aja sendiri berita tentang pembantaian orang utan di Google atau Youtube. Gue nggak tega liatnya. Hancur rasanya. *gue serius* *emang lebai, tapi gue serius* *kalo lo ada di depan gue, tatap mata gue dalam-dalam dan lo akan ketemu rasa benci gue yang sedalem-dalemnya* *lebai sumpah* *abaikan*
Gue emang gak bisa apa-apa. Gue cewek. Mungkin-mungkin aja sih gue terbang ke Kalimantan dan ikut berpartisipasi dalam gerakan perlindungan orang utan disana. Tapi gue masih anak sekolahan, gue juga belum bisa apa-apa, dan yang paling penting: gue gak punya duit. Gue juga gak kenal siapa-siapa disana. Ntar kalo disana asal main lari ke hutan, terus nyasar, terus diterkam sama harimau kelaparan, kan gue juga yang nyusul tuh orang utannya mati. Jadi gak bisa nyelamatin orang utannya deh. *alesaaaan*
Tapi serius deh, tolong lah. Rasain kalau jadi mereka tuh.
Tapi susah juga ya. Dimana-mana orang mata duitan semua sih. Apalagi yang bunuh orang utannya, mungkin orang-orang susah. Hmmm.
Masalah yang paling awal adalah, orang yang kejam itu adalah orang-orang yang berduit. Ya Tuhan, tolong sadarkan mereka kalau duit tuh BUKAN SEGALANYA!
Lo tau kan fungsi dan tujuan dibangunnya lahan kelapa sawit? Yap, tepat! Benar itu! Cuma mau cari duit sebanyak-banyaknya. Tapi lahan kelapa sawit itu jelas-jelas merusak alam!
Fine-fine aja kok kalau ada dibangunnya lahan kelapa sawit di Kalimantan. Tapi GAK USAH PAKE BANTAI ORANG UTAN SEGALA!
Dan denger-denger, Indonesia mau ngejar jadi negara dengan produksi kelapa sawit terbanyak di dunia. Asem gak tuh namanya?
Ngerti gak sih dampak negatif dari kelapa sawit tuh apa?! Ini gue jelasin sejelas-jelasnya!!

1.       Hilangnya keanekaragaman hayati. Berkurangnya hutan, alias tempat tinggal hewan-hewan menimbulkan berkurangnya jumlah keanekaragaman hayati di Indonesia.
2.       Pembukaan lahan sering kali dilakukan dengan cara tebang habis dan land clearing dengan cara pembakaran demi efesiensi biaya dan waktu. Kalau begini caranya, global warming akan semakin meluas!
3.       Kerakusan unsur hara dan air tanaman monokultur seperti sawit, dimana dalam satu hari satu batang pohon sawit bisa menyerap 12 liter. Nah, ini tentu saja mengakibatkan negeri kita jadi banyak kekurangan air bersih karena diserap oleh kelapa sawit.
4.       Timbulnya bencana alam seperti banjir dan tanah longsor yang disebabkan oleh praktek konversi hutan alam untuk pembangunan perkebunan kelapa sawit.

Nah, coba hitung kerugian yang didapatkan. Sebanding gak dengan duit yang didapat dari
kelapa sawit tuh?! JELAS NGGAK!
                Jadi tolong deh ya, buat elo-elo, yang udah baca artikel ini, supaya sadar dan mengerti alam. Mengerti perasaan hewan sebelum mereka dibantai, mengerti bagaimana perasaan tumbuhan saat mereka dibakar, dan mengerti rasanya jadi alam yang kian hari kian botak dan kian hari kian panas. 
          Sekian artikel gue tentang pembantaian orang utan. Gue pamit dulu, mau galau-ing tentang orang utan. Semoga setelah baca artikel ini lo sadar dan makin sayang sama alam. Selamat malam, hiks. 




FCK buat orang-orang yang ngebantai makhluk-makhluk imut ini 

Friday, 4 November 2011

Love is Everywhere, Bob Schneider



Soon Yi was a pilot in the nationally known
Amazing ladies of the outer ozone
She didn't have no kids she didn't have no time
She was a woman of her word, she was a fighter of crime
She looked good in a hat, she had a natural way
With tools and no car she went to UCLA

And everybody said she was as crazy as a loon
And she was a girl she'd spend every afternoon
Sitting in her backyard pretending to be
A fighter ace in the Japanese military
She liked to make up her mind, she kept her feet in the air
She wore her heart on her sleeve, cause she'd found it there

And it was all well and good until she met this young man
A young pilot named steve with a beautiful tan
He spoke english and french and swam like a swan
He had a mouth full of teeth and more style than Cézanne
He could talk to the bees, he could breathe in the air
He wore his heart on his sleeve, cause he'd found it there

And they'd sit in the trees and they'd talk thru the night
While the blind moon swam in the pale starry light
And they talked and they crowed and they told what they knew
It was better than beer, it was all strange and new
There was grass all around, there was black up above
It was more than hello, it was something like love

And I don't know why life, it seems to be
So hard for dreamers like you and me
When love is, love is, love is everywhere



* A story about Love.
it suck.
non sense, impossible.

Wednesday, 2 November 2011

Perfect Two, Auburn


You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain
And I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date
You can be the hero
And I can be your sidekick
 You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or u can be the sun when it shines in the mornin'

  Don't know if I could ever be Without you
'Cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you're the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two


You can be the prince and I can be your princess
You can be the sweet tooth I can be the dentist
You can be the shoes and I can be the laces
You can be the heart that I spill on the pages
You can be the vodka and I can be the chaser
You can be the pencil and I can be the paper
You can be as cold as the winter weather
But I don't care as long as were together

  Don't know if I could ever be
Without you 'cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for you)
You take the both of us (of us)
And we're the perfect two
We're the perfect two
We're the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two

  You know that I'll never doubt ya
And you know that I think about ya
And you know I can't live without ya
I love the way that you smile
And maybe in just a while
I can see me walk down the aisle

Cause you're the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry
Cause your the one for me (for me)
And I'm the one for you (for u)
U take the both of us (of us)
And were the perfect two
Were the perfect two
Were the perfect two
Baby me and you
We're the perfect two(yeah, yeah)

Tuesday, 1 November 2011

Suicide Dialog~


Sumpah, dari judulnya ada udah nyeremin banget ya? Tapi tenang aja, maksudnya gak separah itu kok. Bukan yang bener-bener bikin orang bunuh diri kok. Cuma, yaaa, untuk menarik kalian baca post ini aja, jadi judulnya gue lebai-lebaiin. Hehe *ditimpuk batu* ampun ampuuun.


Nah, jadi guys, malam ini, gue lagi bete dan gak tau mau post apa di blog, tapi bawaannya pengen nulis aja. Setelah untuk beberapa gue ketawa-ketiwi sendirian, padahal lagi denger lagu galau, gue akhirnya nemu Ilham di depan rumah, lagi jalan mau ke mesjid. *apasih*. Dan dari Ilham inilah, akhirnya gue tau mau nulis apa di blog kesayangan gue ini. *ting* *ada gambar lampu*


Jadi, ini adalah beberapa percakapan gue dengan sahabat-sahabat gue. Sahabat yang paliiiiiiiiiiiiing gue sayaaaaaang di dunia. Tapi untuk menyampaikan percakapan apa yang ingin gue sampaikan, gue sensor dulu nama sahabat-sahabat gue itu. Takutnya entar dia malu. Ya, walaupun gue jahat, tapi gue gak mau lah mempermalukan sahabat gue sendiri. Di blog lagi. karena itu tentu saja bukan perbuatan yang manusiawi, yang berlandaskan pada Ketuhanan Yang Maha esa, Kemanusiaan yang Adil dan Beradab, Persatuan Indonesia, dan kerakyatan yang dipimpin oleh hikmat kebijaksanaan dalam permusyawaratan perwakilan, serta mewujudkan seuatu keadilan sosial bagi seluruh rakyat Indonesia…*krik krik krik* Ehem, maaf, galau. *apasih?!*


Oke. Mula-mula, siapkan pisau, gunting, kapak, atau benda tajam lainnya. Barang kali elo emang mau mati beneran setelah baca dialog-dialog gue ini.


Here


We 


Go!


Pas ini lagi pelajaran bahasa Indonesia. Tapi guru gue lagi cerita panjang lebar tentang masa
 kecilnya. Dan gue pun teringat sesuatu apa yang gue lihat beberapa hari yang lalu.
Gue       : Eh, tau nggak, kamaren gue liat tetangga gue keluar dari mobil, kayaknya sih abis jalan-jalan. Tau gak dia pake baju apa?
Sensor  : Apa?
Gue       : Daster. Warna ijo, trus dia gak pake manset, tapi pake jilbab hitam ala anak gaul gitu. Yang lebih gaul lagi dia....pake... high heels!
Sensor  : Hah?
Gue       : Bayangin coba. Aneh banget kan? Lagian, darimana coba dia tuh?         
Sensor  : Ooh, abis dari senam gitu tak dia?
Gue       : *krik krik krik* APA?!
Oke. Mungkin lo kurang ngeh. Yang pengen gue jelasin : SEJAK KAPAN ORANG SENAM PAKE DASTER DAN HIGH HEELS?!


Lanjut. Dialog ini terjadi di pinggir lapangan sekolah gue, saat jam istirahat tiba dan gue sama temen gue (beda lagi sama yang diatas) lagi duduk sambil ngemil. Tiba-tiba gue iseng, dan pengen ngasih teka-teki ke temen gue ini.
Gue       : Eh, kenapa ayam jago gak punya tangan, hayoo?
Sensir    : hah? Punya kook. *muka tak bersalah*
Gue       : hah? *bingung* Punya? Mana ada!
Sensir    : Punya, bodoh! Yang untuk dia jalan kan tangan dia?
Gue       : *GUBRAK* *lupain aja kalau gue dibilang BODOH* ITU KAKINYA!
Sensir    : Itu tangan diaaa. Gimana sih?! *ngotot*
Gue       : *ngelus dada* Yang namanya tangan tuh kayak tangan kita gini bentuknya, tangan manusia gini, itu namanya tangan, tau?
Sensir    : Oooh, jadi sayap dia tuh bukan tangan?
Gue       : BUKAN! HADOOOOHH!!! *gue masih hidup, belum tewas*
Sensir    : Lagian, ngapain coba nanyain tangan ayam? Udah tau dia gak punya juga..
Gue       : Kan gue mau ngasih teka-teki tadi.. *ngepal kedua tangan kuat-kuat*
Sensir    : Nah, sekrang yang bodoh siapa coba? Tau ayam nggak punya tangan, pake ditanya-tanya lagi
Gue       : *lari ke Grand Canyon, terjun bebas*
Ini sama sekali percakapan yang bikin gue speechless untuk beberapa jam, dan sama sekali gak gue rekayasa. Kebayang nggak sih, ada aja gitu orang kayak gitu? Ampun. Sumpah, tobat deh gue. *nangis histeris*


Masih dengan orang yang sama, tapi beda latar. Pas ini, dia lagi ke rumah gue, dan kami lagi ngerjain tugas.
Sensir    : Ohya, ngomongin Australia, gue jadi ingat kemaren gue salah nebak Australia dimana pas telponan sama pacar gue.
Gue       : Australia? Masa gak tau?
Sensir    : Tau lah. Deket sama Bali kan?
Gue       : Gak deket sih, tapi lumayan lah. Deket sama Irian jaya. Kenapa?
Sensir    : Kemaren gue ngiranya Australia sebelah sananya Malaysia, agak keatas dikit sama Malaysia.
Gue       : *bingung* kan Bali deket sama pulau Jawa?
Sensir    : Iya, terus?
Gue       : Tadi lo bilang Australia deket Bali kan?
Sensir    : Iya, tapi aku yakinnya australia deket Malaysia.
Gue       : *TEWAS*
No comment. *garuk-garuk kepala* *nggak bisa ngomong* HARI GINI ANAK SMA KELAS DUA NGGAK TAU AUSTRALIA DIMANA?!!


Nah, kalau percakapan yang ini, bukan percakapan gue sama sahabat gue. Tapi percakapan guru bahasa Indonesia gue, sama temen gue, sebut saja dia Vega. Saat ini, kami lagi diskusi daging kurban tuh mau dimasak apa, soalnya entar makan bareng-bareng sekelas. Nah, satu kelas setuju kalau dimasak asam pedas.
Ibu         : vega, jadi karena mama kamu yang bersedia masak untuk kelas kita, ibu akan bantu-bantu biayanya.
Vega      : Oh, iya bu..
Ibu         : Jadi ya, kamu ambil aja duit kas ya, minta sama Tesa.
Vega      : Iya bu.. *nggak ngeh akan sesuatu*
Ibu         : Ambil 20.000 aja nanti ya, biar mama kamu nanti gak repot beli cabenya.
Vega      : Iya bu..
Oke. Mungkin gak lucu. Tapi sumpah, pas ini gue sama temen sebangku gue ngakak abis! Sadar
sesuatu gak? Oke, gue jelasin.
  1. 1.       Kata Guru gue, dia yang bakal bantuin biayanya mama Vega untuk masak asam pedas. Tapi akhirnya, eh, dia nyuruh Vega ambil duit kas. Jadi guru gue nih bantuin apaan coba?!
  2. 2.       Cabe itu mahal nggak sih? Gue kira juga bantuannya, ya kira-kira 100.000. Daging lembu kan kalau dimasak pedes untuk satu kelas pasti ngeluarin banyak duit kan? Eh nggak taunya… DUA PULUH RIBU! Itu mah ongkos pulang balik pasar doang! 
Saat ini gue sama temen gue ini lagi ngapal pelajaran sejarah karena kami mau ulangan.
Gue       : Jadi contohnya tuh ada menir, tugu batu, prasasti, dan candi.
Sensar  : Oh, contohnya *sambil mengitung pake jari* tugu batu, prasasti, candi, menir, trus?
Gue       : Ya itu, contohnya *sambil ngitung* tugu batu, candi, prasasti, menir.
Sensar  : Oh, ulang-ulang. *ngitung* tugu batu, candi, prasasti, menir. Trus?
Gue       : *bingung* *liat buku* Ya udah. Tugu batu, prasasti, candi, menir.
Sensar  : Iya, jadi kan ada prasasti, tugu batu, menir, candi, trus apalagi?? *ngotot*
Gue       : *liat buku lagi* prasasti, tugu batu, menir, candi. Udah.
Sensar : Prasasti, tugu batu, candi, menir. Terus??*nada ngotot*
Gue       : *liat buku* *baca berulang kali* Sabar. Kok kayaknya aneh ya?
Sensar : *ikut-ikutan liat buku* prasasti, candi, menir, tugu batu. Udah kan tuh? Emang apa lagi?
Gue       : KOK GUE YANG SALAH SIH?!
Ngucap… ngucap… coba hitung tuh gue udah berapa kali jelasin ke temen gue itu, dan udah berapa kali gue liat buku. Dan temen gue yang ITU, udah SALAH, NGOTOT LAGI!!


Nah, kalau percakapan ini tuh pas gue sama temen-temen gue ngobrolin tentang acara perpisahan kelas gue di Yasin, yaitu resort yang terletak di pantai di Pulau bintan.
Dede     : Iya, jadi di seberang Yasin kan ada pulau kecil, kami kesana deh. Untung nggak begitu jauh dan lautnya dangkal, jadi ya bisalah nyebrang ke sana. Pulaunya tuh kecil, cuma kayak gundukan pasir putih gitu, sama beberapa batu-batu besar. Cuma lumayan ngeri sih disana. Abis kesana sampe maghrib nih cowok2nya. 
Sensar  : Jadi kalian ke Pulau kecil itu naik motor gitu?
Dede     : Hah? *bingung* Yasin kan di pantai, Pulaunya kan diseberang pantai. Trus abis pantai kan laut. Baru ada pulaunya kecilnya.
Sensar  : Jadi kalian ke sana naik motor?
Senyap sekejap.
Gue       : SEJAK KAPAN LEWAT LAUT NAIK MOTOR??!!
Udah kelewat batas tuh gobloknya. Sumpah lah.


Kalau percakapan ini terjadi pas gue sama 2 temen gue di kelas. Pas itu tiba-tiba ada hujan.
Vega      : Gue paling suka hujan, karena kalau main PS di rumah liatnya jadi gak silau.
Sensor  : Ohh, gitu ya? Kalau gue gak suka main PS.
Gue       : Jadi? Gameboy?
Sensor  : Bukan, gue lebih suka main play station.
Gue dan Vega   :  hah?! *nganga* *mikir cukup lama* *lalu diam*
(Abaikan~)
Beberapa saat kemudian..
Vega      : Iya tau, girlband korea tuh cakep-cakep orangnya. Mulus-mulus. Gue suka banget sama SNSD.
Gue       : Iya, SNSD orangnya cantik-cantik. Suaranya juga lumayan. Tuh cowok-cowok di twitter paling senang sama SNSD.
Sensor  : kalau gue nggak suka sama SNSD. Gue lebih suka Girls Generation .
Gue dan Vega   : hah?! *diem lagi* *kali ini TEWAS*
(Abaikan~)


Saat percakapan ini terjadi, si pemeran utama alias Sensar, lagi makan sendirian. Lalu gue dan teman-teman gue ngelilingin dia. Anehnya, di sela-sela dia lagi makan, tiba-tiba dia ngambil jilbab trus dia pake tuh jilbab. Gue sama temen-temen gue bingung. Perasaan nggak ada jam agama deh, ngapain nih anak pake jilbab?
Ayu        : Lo ngapain pake jilbab?
Sensar  : Karena gue lagi makan.
Ayu        : *bingung* jadi lo make jilbab setiap lagi makan?
Sensar  : Ya nggak laaah.
Ayu        : Trus kenapa make jilbab?
Sensar  : Karena hidung gue gatal! *garuk-garuk hidung*
Sekali lagi, perhatikan baik-baik pertanyaan yang diberikan, dan jawabannya. Kalau dihubungkan, bakal jadi JILBAB > MAKAN > HIDUNG. WHAT THE… *speechless*.


Satu percakapan lagi dengan si Sensar. Tapi bukan sama gue, melainkan sama temen gue, namanya Diba. Ceritanya Diba ini lagi kekurangan orang untuk ikut camping PERSAMI.

Diba      : Woi, mmau ikut kemping gak lo?
Sensar   : Boleh-boleh. Tapi jangan lama-lama ya.
Diba      : *bingung dengan maksud jangan lama-lama* hah?
Sensar   : Soalnya aku les jam 2. Kempingnya sampai jam berapa?

Ini gue gak tahu dan sama sekali gak bisa analisa apa yang ada di pikiran Sensar. Mungkin otaknya lagi jalan-jalan keliling dunia,  lewat hutan Amazon, trus dilabrak sama  badak yang lagi pada berendam, trus lari karena takut dikejar gajah, terus mampir ke Samudra Hindia, trus kencan sama ikan hiu, eh tapi tiba-tiba pacar ikan hiu datang trus minta putus karena cemburu, trus si otak akhirnya jadi bahan pelampiasan kegalauan ikan hiu dan akhirnya mati ditelen sama ikan hiu itu *ngenes*. INI ORANG TAU GAK SIH KEMPING TUH APA?!!




*arahin ujung pistol ke kepala* .Nggak berani deh, belum kawin sih. Iman gue diuji ya, bener-bener diuji. BENER-BENER DIUJI!


Jadi sekian ya, cerita gue tentang sahabat-sahabat gue. Sampe sekarang, gue masih nanya-nanya, apa salah gue di masa lalu sampe dapet temen-temen yang kayak gitu. Dan masalahnya adalah, bukan satu orang aja. TAPI TIGA ORANG !!! TIGA WOI!!! TIGAAAA!!! TIDAAAAKK!!! Dan kayaknya bakal bertambah lagi populasi orang bolot di sekitar gue. T.T


Setelah ditelaah, sesuatu banget yaaa kalau lo jadi gue setiap ngomong sama tuh orang-orang bolot. Rasanya yaaa… gitu, pengen bunuh diri aja bawaannya. Haaaah. Kurang sabar apalagi coba gue punya sahabat-sahabat kayak gitu dan untungnya sampe sekarang gue masih hidup. Untung banget gue nggak punya penyakit jantung, struk, dan asma. Kalau engga, ngomong sama orang kayak MEREKA bisa ngilangin nyawa!


Oke Readers, udah malam nih, ikan-ikan udah pada bobo. Bobo gih kalian, nggak ngantuk apa? *hoaaam* see you! :*